A world-leading coffee expert shows how to make barista-level coffee at home
Champagne er en af verdens stærkeste brands. Gennem flere hundrede år har den gyldne festdrik med de blide bobler været tilbedt af statsmænd, skuespillere, kongelige og sportsstjerner. I dag... Læs mere
I Vin – helt enkelt har forfatteren samlet 181 af de spørgsmål, han oftest er blevet stillet gennem årene, og giver svarene på dem. Fx: ”Siger vinens udseende noget om kvaliteten?”, ”Er... Læs mere
The World of Natural Wine is the most comprehensive and definitive guide to the world of natural wine. This complete tome demystifies and explains this growing yet often misunderstood segment of the wine world.
The second edition of Lonely Planet’s Wine Trails features 52 weekend-long guided itineraries through the world’s most exciting wine regions. Discover both popular and lesser-known wineries to visit, the best places to stay, where to eat and local festivals and celebrations.
Citronen er én af vores mest elskede frugter. Den er uundværlig på en fiskefilet, sætte prikken over i’et i en cocktail, gør kyllingen og laksen mør, og så kan de ansatte i politiet efter... Læs mere
På barer og restauranter stiger efterspørgslen efter alkoholfrie alternativer til drinks og vin, og mange nye varianter dukker hele tiden op. Med denne bog i hånden får du nu også mulighed... Læs mere
A humorous and informative history of one of our most popular drinks - beer.
Alle kan lave en god cocktail! I bogen finder du over 50 opskrifter på cocktails, sirupper og infusioner, og samtidig afslører forfatteren nogle af de overvejelser, der går forud for... Læs mere
Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser... Læs mere
Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af... Læs mere
Grundbog i fremstilling af cider og most.Søren Lyshøj er tegner, biavler og brygger. Han har brygget mjød i de sidste 20 år; først hjemme på køkkenbordet, siden i større... Læs mere