Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation (Bog, Hardback, Engelsk) af Chad Robertson

Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Chad Robertson, Jennifer Latham

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Random House USA Inc
Forfattere Chad Robertson, Jennifer Latham
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-12-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 150 photos
Originalsprog United States
Sideantal 304
Indbinding Hardback
Forlag Random House USA Inc
Sideoplysninger 304 pages, 150 photos
Mål 189 x 247 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9780399578847