Characterization of Molecular Interactions (Bog, Hardback, Engelsk)

Characterization of Molecular Interactions

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This volume provides a comprehensive introduction to methods and procedures related to the preparation, characterization, and main result interpretations of methods used for studying molecular interactions in Food Science.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2025 ed.
Udgivelsesdato 25-01-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Methods and Protocols in Food Science
Illustrationer 53 Illustrations, color; 10 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ana Clarissa dos Santos Pires, Luis Henrique Mendes da Silva
Originalsprog United States
Sideantal 201
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 201 pages, 53 Illustrations, color; 10 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071642931