Cheesemaking Practice (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af R. Andrew Wilbey

Cheesemaking Practice

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: R. Andrew Wilbey, J.E. Scott, Richard K. Robinson



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Today, cheesemaking remains a blend of'art and science' for, while much cheese is made in computer-controlled factories relying on strict standard­ ization to handle the large volumes of milk involved, the production oftop quality cheese still relies on the innate skill of the cheesemaker.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere R. Andrew Wilbey, J.E. Scott, Richard K. Robinson
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Third Edition 1998
Udgivelsesdato 06-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer XVII, 449 p.
Originalsprog United States
Sideantal 449
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 449 pages, XVII, 449 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781461376675