Chemical Hazards in Thermally-Processed Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Chemical Hazards in Thermally-Processed Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Verlag, Singapore
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2019 ed.
Udgivelsesdato 24-10-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 2 Illustrations, color; 68 Illustrations, black and white; V, 199 p. 70 illus., 2 illus. in color.
Fagredaktør Shuo Wang
Originalsprog Singapore
Sideantal 199
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Verlag, Singapore
Sideoplysninger 199 pages, 2 Illustrations, color; 68 Illustrations, black and white; V, 199 p. 70 illus., 2 illus.
Mål 234 x 155 x 12
ISBN-13 / EAN-13 9789811381201