Chemical Profiles of Selected Jordanian Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Moawiya A. Haddad

Chemical Profiles of Selected Jordanian Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Moawiya A. Haddad, Mohammed I. Yamani, Saeid M. Abu-Romman, Maher Obeidat

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Forfattere Moawiya A. Haddad, Mohammed I. Yamani, Saeid M. Abu-Romman, Maher Obeidat
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 1st ed. 2021
Udgivelsesdato 22-08-2021
Første udgivelsesår 2021
Serie SpringerBriefs in Molecular Science
Illustrationer 10 Illustrations, color; 2 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 61
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 61 pages, 10 Illustrations, color; 2 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030798192