Chocolate Science and Technology (Bog, Hardback, Engelsk) af Emmanuel Ohene (University of Ghana Afoakwa

Chocolate Science and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This second edition provides information on recent advances in the science and technology of chocolate manufacture and the entire international cocoa industry.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter Emmanuel Ohene (University of Ghana Afoakwa
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 03-06-2016
Første udgivelsesår 2016
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 544
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 544 pages
Mål 179 x 252 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781118913789