Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (Bog, Hardback, Engelsk)

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 18-05-2026

Levering: Kan forudbestilles (Forventes d. 18-05-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfatter Peter P. (The Culinary Institute of America) Greweling
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 3 ed
Udgivelsesdato 31-05-2026
Første udgivelsesår 2026
Originalsprog United States
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley & Sons Inc
ISBN-13 / EAN-13 9781394356065