for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
The classic bestseller from the star of Parts Unknown and No Reservations: twenty-fifth anniversary edition. Before there was The Bear, there was Bourdain.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det er igen blevet populært at holde ferie på badehoteller. Danskerne tager ud på hotellerne for at forkæle sig selv med god... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Historien om Ruths Hotel startede for mere end 100 år siden og er på mange måder en fortælling om Skagen selv. I dag byder det idylliske badehotel traditionen tro sine gæster... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Building on Timothy Ferrisss internationally successful 4-hour franchise, The 4-Hour Chef transforms the... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
The UK's definitive guidebook to good pubs that serve real ale across the UK. Refreshed and updated for its 51st edition it is fully revised and features recommended pubs across the United Kingdom that serve the best real ale as well as a comprehensive listing of UK breweries.
Bemærk: Kan leveres før jul.
A must-read for anyone thinking of opening a coffee shop; everything you need to know is here. Make your first investment this very practical guide and it will save you time, money and heartache.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
This fifteen-unit course deals with the many situations in which hotel employees meet guests, including reception, restaurant and bar work,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must-have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals in this third edition.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
This book examines the hotel industry's evolution through 2050, analysing hospitality, education, innovation and sustainability. It offers a timeline-based framework to anticipate transformations and guide resilient, forward-looking practices.