Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary exc... (Bog, Hardback, Engelsk)

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Institut Paul Bocuse


Forlag: Octopus Publishing Group

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780600634171
  • Udgivelsesdato: 20-10-2016
  • Første udgivelsesår: 2016
  • Illustrationer: 1800 colour photographs
  • Originalsprog: United Kingdom
  • Sideantal: 720
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Octopus Publishing Group
  • Sideoplysninger: 720 pages, 1800 colour photographs
  • Mål: 274 x 240 x 60

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse.

Læsernes anmeldelser (0)