Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary exc... (Bog, Hardback, Engelsk)

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Octopus Publishing Group
Forfatter Institut Paul Bocuse
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 20-10-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer 1800 colour photographs
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 720
Indbinding Hardback
Forlag Octopus Publishing Group
Sideoplysninger 720 pages, 1800 colour photographs
Mål 274 x 240 x 60
ISBN-13 / EAN-13 9780600634171