Cooking Innovations: Using Hydrocolloids for Thickening, Gelling, and Emulsification (Bog, Hardback, Engelsk)

Cooking Innovations: Using Hydrocolloids for Thickening, Gelling, and Emulsification

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Amos (The Hebrew University of Jerusalem Nussinovitch, Madoka (Mie University Hirashima

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfattere Amos (The Hebrew University of Jerusalem Nussinovitch, Madoka (Mie University Hirashima
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 09-10-2013
Første udgivelsesår 2013
Illustrationer 119 Illustrations, color
Originalsprog United States
Sideantal 380
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 380 pages, 119 Illustrations, color
Mål 240 x 167 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9781439875889