Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche (Bog, Hardback, Engelsk) af Richard Bertinet

Crust: From Sourdough, Spelt and Rye Bread to Ciabatta, Bagels and Brioche

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Richard Bertinet

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A re-issue of expert baker Richard Bertinet's comprehensive guide to making bread, from sourdough and rye bread to bagels and brioche

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Octopus Publishing Group
Forfatter Richard Bertinet
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-05-2025
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 160
Indbinding Hardback
Forlag Octopus Publishing Group
Sideoplysninger 160 pages
Mål 231 x 262 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9781804193198