Cultivated Meat: Technologies, Commercialization and Challenges (Bog, Hardback, Engelsk)

Cultivated Meat: Technologies, Commercialization and Challenges

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Cultivated meat is an emerging substitute for conventional meat that is not associated with animal farming and slaughtering.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2024 ed.
Udgivelsesdato 06-06-2024
Første udgivelsesår 2024
Illustrationer 51 Illustrations, color; 36 Illustrations, black and white
Fagredaktør Carlos Ricardo Soccol, Carla Forte Maiolino Molento, Germano Glufke Reis, Susan Grace Karp
Originalsprog Switzerland
Sideantal 441
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 441 pages, 51 Illustrations, color; 36 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783031559679