Dairy Fat Products and Functionality: Fundamental Science and Technology (Bog, Hardback, Engelsk)

Dairy Fat Products and Functionality: Fundamental Science and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2020 ed.
Udgivelsesdato 30-05-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 74 Illustrations, color; 61 Illustrations, black and white
Fagredaktør Tuyen Truong, Christelle Lopez, Bhesh Bhandari, Sangeeta Prakash
Originalsprog Switzerland
Sideantal 606
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 606 pages, 74 Illustrations, color; 61 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030416607