Dairy Foods Processing (Bog, Hardback, Engelsk)

Dairy Foods Processing

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2025 ed.
Udgivelsesdato 07-11-2024
Første udgivelsesår 2024
Serie Methods and Protocols in Food Science
Illustrationer 37 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Fagredaktør Adriano Gomes da Cruz, Tatiana Colombo Pimentel, Erick Almeida Esmerino, Silvani Verruck
Originalsprog United States
Sideantal 324
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 324 pages, 37 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9781071641439