Danmarks Gastronomiske Revolution: Historien om hvordan Danmark udviklede sig fra en ... (Bog, Indbundet, Dansk) af Ole Troelsø

Danmarks Gastronomiske Revolution: Historien om hvordan Danmark udviklede sig fra en gastronomisk udørk til en verdensberømt gastronomi destination

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfatter: Ole Troelsø

Nedsat pris! Danmarks Gastronomiske Revolution: Historien om hvordan Danmark udviklede sig fra en gastronomisk udørk til en verdensberømt gastronomi destination


Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.

Status: Kan leveres først i december.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

“En meget grundig og sober bog om et stykke kulturhistorie, der bliver mere og mere hype om,” skriver lektør Per Månson i DBC's materialevurdering.


I 2010 indtog Noma 1. pladsen på listen over verdens bedste restauranter, og året efter vandt Rasmus Kofoed guld i Bocuse D’Or, verdensmesterskaberne for kokke. To begivenheder, der symboliserer den gastronomiske revolution, som Danmark har været igennem de seneste årtier. 


En revolution, der gav liv til ‘det nye nordiske køkken’ - en bevægelse hvis tankegang har spredt sig verden over. Men hvordan kan et lille land i Norden på bare 30 år bevæge sig fra at være en gastronomisk udørk til at blive en verdensberømt gastronomisk destination? Hvem var hovedaktører i revolutionen, hvad var drivkraften, hvem står nutidens stjerner på skuldrene af, hvad kan vi lære af historien? Og hvad bliver det næste skridt for Danmarks gastronomiske revolution?


Historien fortælles bl.a. via en række interviews med Danmarks mest respekterede kokke, som alle har spillet en vigtig rolle i udviklingen. Heriblandt Søren Gericke, Erwin Lauterbach, Michel Michaud, Jan Hurtigkarl, Thomas Rode, René Redzepi, Christian Puglisi og Rasmus Kofoed.


OM FORFATTEREN

Ole Troelsø har fulgt restaurationsbranchen tæt siden 1979, hvor han gik i kokkelære. Han er i dag journalist og gastronomiredaktør på Børsen og har siden 2001 anmeldt over 1000 restauranter.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Forlaget Lucullus
Forfatter Ole Troelsø
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (07-12-2015)
Oplag 1. (07-12-2015)
Første udgivelsesår 2015
Originalsprog Dansk
Sideantal 300
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 176mm, H: 246mm, D: 26mm, Vægt: 1103g
ISBN-13 / EAN-13 9788799551644