Den lille søde: Sukkerets historie fra roe til knald (Bog, Hæftet, Dansk) af Gyldendal Leksikon

Den lille søde: Sukkerets historie fra roe til knald

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfatter: Gyldendal Leksikon

Nedsat pris! Den lille søde: Sukkerets historie fra roe til knald


Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vi elsker det søde. Kager, desserter og slik. Pandekager med syltetøj, fløderand med karamelsovs og Matadormix foran fjernsynet lørdag aften.

At spise sødt er en årtusinder gammel lyst, men sukker er ikke bare sukker. Der findes rørsukker og roesukker, og der findes et utal af gamle sødestoffer fra honning og ahornsukker til frugtsaft.

Den lille søde dykker ned i det hvide guld og fortæller fascinerende historier om dengang Danmark producerede rørsukker i Vestindien til roesukkeret tog over. Bogen rummer desuden et leksikon over søde sager fra a-z og er spækket med lækre opskrifter: Fra brunsviger, karamelrand og kransekage til æbleflæsk og sukkerbrunede kartofler.

Kort sagt: sukkerets historie fra roe til knald.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfatter Gyldendal Leksikon
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (02-11-2023)
Oplag 1. (02-11-2023)
Illustrationer Ja
Omslagsgrafiker Bettina Kjærulff-Smith
Tegnet af Bettina Kjærulff-Schmidt
Originalsprog Dansk
Sideantal 168
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 141mm, H: 196mm, D: 15mm, Vægt: 254g
ISBN-13 / EAN-13 9788702402872