Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 16-11-2018
En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.
Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
| Forlag | A5 Forlag |
| Forfatter | Christian Ramsgaard & Erik Schwærter |
| Type | Bog |
| Format | Hardback |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (16-11-2018) |
| Oplag | 2. (17-11-2022) |
| Første udgivelsesår | 2018 |
| Serie | DET' HELT VILDT |
| Originaltitel | DET' HELT VILDT - Rådyr |
| Omslagsgrafiker | wys.dk |
| Omslagsillustrator | wys.dk |
| Forord af' | Esben Lunde Larsen |
| Illustrator | Christian Ramsgaard |
| Tegnet af | Christian Ramsgaard |
| Fotograf | Christian Ramsgaard, Bo Nymann |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 172 |
| Indbinding | Hardback |
| Mål og vægt | B: 196mm, H: 250mm, D: 20mm, Vægt: 880g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788799395507 |