Søgning på underkategorier- og emner:
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
OBS: Bogen er lidt smudset på omslaget. Bøgerne ser desværre sådan ud når vi modtager dem fra leverandøren.
Oplev naturens vilde smage, og lær og læs om spiselige ingredienser fra naturen. Både hvor du finder dem, hvornår du finder dem, og hvordan du bruger dem til at frembringe de lækreste vilde... Læs mere
Lær at lave verdens bedste hotdogs helt fra bunden, og nyd smagen af saftige hjemmestoppede pølser direkte fra grillen. Eller gå et skridt videre til italienske salumi og nduja,... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Food by Fire, based on the popular blog and Instagram Over the Fire Cooking, covers everything from easy wins for live fire grilling beginners to unique techniques from around the world.
“Følelsen er vidunderlig. Triumferende.”– Rane Willerslev Er du én gang trådt ind i jagtens univers, træder du aldrig ud igen! Den erfaring har Zenia Maltha gjort sig som jægerinde i... Læs mere
En kogebog – kun med RåvildtEndelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering... Læs mere
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og... Læs mere
Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere