Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En kogebog – kun med RåvildtEndelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kaninkød smager fantastisk, er sundt, let at tilberede og meget klimavenligt. Der er masser af gode grunde til at spise kanin, og alligevel er det en overset råvare i det moderne danske... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
I Simremad – opskrifter til gryde og stegeso inviterer den folkekære tv-kok Claus Holm læseren med på tur i det langsomme simrekøkken, hvor tiden, man bruger, giver god smag, hjertevarme og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.
Bemærk: Kan leveres før jul.
OBS: Bogen er lidt smudset på omslaget. Bøgerne ser desværre sådan ud når vi modtager dem fra leverandøren.
Bemærk: Kan leveres før jul.
At spise keto-baseret kost er en meget effektiv metode til at opnå et betydeligt vægttab. Men en dagligdag baseret på keto er meget mere end bare vægttab. Bogens forfatter, Nicolai Varney, er... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Acclaimed American chef Jeremy Fox’s eagerly awaited sequel to the global bestseller On Vegetables, featuring more than 160 recipes for the home cook and creative carnivore
Bemærk: Kan leveres før jul.