Søgning på underkategorier- og emner:
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
The new edition of Forgotten Skills of Cooking is an essential guide to traditional cookery skills, from making yogurt, butter and sourdough to keeping chickens and foraging for wild food.
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere
'He is king among food writers' Nigella Lawson 'Slater's best book' Diana Henry, Sunday Telegraph A Cook's Book is the story of Nigel Slater's life in the kitchen.
Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet, uden dog at tage skridtet til at blive hverken fuldtidsvegetarer eller veganere. De søger samtidig en... Læs mere
A comedy murder mystery set in France with an amateur sleuth out of his depth. When an older gentleman disappears from a B&B, Richard and his more capable partner must solve the case! Written by a leading comedian.
Med sin perlende, syrlige smag og sine helsebringende egenskaber er det lille orange bær havtorn et af den danske naturs mirakler. Havtorn er naturens egen vitaminpille, propfyldt... Læs mere
The first cookbook from cult yakitori restaurant Yardbird in Hong Kong puts the spotlight on chicken - taking grilling to a whole new level
A tie in to the major 20-part BBC1 television series, Paul Hollywood reveals how to make perfect pies and puddings.