Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
OBS: Bogen er lidt smudset på omslaget. Bøgerne ser desværre sådan ud når vi modtager dem fra leverandøren.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
An all-in-one deep dive into the Atlantic herring and its far-reaching dominions.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Østers er både elsket og hadet af danskerne. Tidligere var østers en fattigmandsspise, men i dag er de en luksus, der inviterer til nytænkende smagskombinationer og evig kreativitet i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hvis du gerne vil spise flere velsmagende måltider med fisk og skaldyr, så er denne kogebog noget for dig. Kok og fiskehandler Jens Peter Moestrup Hansen giver dig her 40 opskrifter... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
38 fisk er en smuk og indbydende kogebog, der præsenterer læseren for opskrifter på de 38 spisefisk, man kan fange i havet omkring Danmark. Hver af de 38 fisk præsenteres med smukke fotos af... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det ultimative værk om dansk sild på engelsk. Kogeboge med over 100 sildeopskrifter i en stor, smuk coffee table book. Indeholder bl.a.: Forord af Claus Meyer. Indslag fra en række... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet. Den fortæller om hvordan... Læs mere