Søgning på underkategorier- og emner:
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med... Læs mere
Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet. Den fortæller om hvordan... Læs mere
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere
Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit... Læs mere
Lær at lave pasta som en rigtig italiensk nonna. I bogen Bedstemors pasta bliver du undervist i at lave verdens bedste og tidsløse pastaretter af dem, som har brugt et helt liv på at... Læs mere
OBS: Bogen er lidt smudset på omslaget. Bøgerne ser desværre sådan ud når vi modtager dem fra leverandøren.
Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og tid til ro og... Læs mere
Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed.... Læs mere
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og... Læs mere
Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
More than 60 exciting recipe ideas for sustainable ways to eat fish