Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet. Den fortæller om hvordan... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Chef Mikkel Karstad takes us on a fishing trip around the lakes, rivers and coastline of his native Denmark, catching and cooking fish and shellfish from... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det bedste frem i... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Josh Niland takes a deep dive into the practice and processes of fish butchery
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre retter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed. 15 af Danmarks... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kogebogen Vild Fisk lærer dig at tilberede enkle, lækre hverdagsretter med fisk og giver dig en forståelse for, hvad dine indkøbsvaner betyder for fiskebestandens og verdenshavenes sundhed.... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A love letter to one of the oldest, most richly varied food cultures of Europe: unwrap the food of Sicily
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
More than 60 exciting recipe ideas for sustainable ways to eat fish
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The first cookbook from the award winning Seafood Shack in Ullapool, Scotland
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret,... Læs mere