Søgning på underkategorier- og emner:
Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har... Læs mere
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking,... Læs mere
Da jeg boede i Milano for mange år siden, nød jeg at spise den gode, italienske mad, og min krop havde det godt med det. Det simple var altid i højsædet. Det gjaldt både... Læs mere
Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet. Siden oldtiden har æblet været danskernes... Læs mere
Denne madhistorie er måske den vigtigste, der kan skrives om det danske køkken. Siden slutningen af vikingetiden har rugen været danskernes mest værdifulde kornsort. Omkring 1850 ansås rugen... Læs mere
Spelt - det sunde alternativ til hvede. Bogen Spelt er en fascinerende kogebog med et væld af opskrifter på kager, småkager, brød og hele måltider. Opskrifterne er alle lavet på basis af... Læs mere
Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver... Læs mere