Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
An all-in-one deep dive into the Atlantic herring and its far-reaching dominions.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
38 fisk er en smuk og indbydende kogebog, der præsenterer læseren for opskrifter på de 38 spisefisk, man kan fange i havet omkring Danmark. Hver af de 38 fisk præsenteres med smukke fotos af... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Chef Mikkel Karstad takes us on a fishing trip around the lakes, rivers and coastline of his native Denmark, catching and cooking fish and shellfish from... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Josh Niland takes a deep dive into the practice and processes of fish butchery
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A love letter to one of the oldest, most richly varied food cultures of Europe: unwrap the food of Sicily
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
More than 60 exciting recipe ideas for sustainable ways to eat fish
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
The first cookbook from the award winning Seafood Shack in Ullapool, Scotland
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes! Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis... Læs mere