Developing Technologies in Food Science: Status, Applications, and Challenges (Bog, Hardback, Engelsk)

Developing Technologies in Food Science: Status, Applications, and Challenges

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Apple Academic Press Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 22-05-2017
Første udgivelsesår 2017
Serie Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Illustrationer 22 Tables, color; 21 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Fagredaktør Murlidhar Meghwal, Megh R. Goyal
Originalsprog Canada
Sideantal 356
Indbinding Hardback
Forlag Apple Academic Press Inc.
Sideoplysninger 356 pages, 22 Tables, color; 21 Illustrations, color; 24 Illustrations, black and white
Mål 162 x 240 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781771884471