Developments in Food Microbiology—4 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Developments in Food Microbiology—4

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Forlag: Springer

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

There is no doubt that this volume, like its predecessors, contains some outstanding reviews of topics of immediate relevance to food microbiolo­ gists.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Softcover reprint of the original 1st ed. 1988
Udgivelsesdato 01-05-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer 10 Illustrations, black and white; X, 251 p. 10 illus.
Fagredaktør Richard K. Robinson
Originalsprog Netherlands
Sideantal 251
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer
Sideoplysninger 251 pages, 10 Illustrations, black and white; X, 251 p. 10 illus.
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9789401092364