Dictionary of Food and Ingredients (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Robert S. Igoe

Dictionary of Food and Ingredients

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Robert S. Igoe



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor­ mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter Robert S. Igoe
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Third Edition 1999
Udgivelsesdato 25-11-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer VIII, 202 p.
Originalsprog United States
Sideantal 202
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 202 pages, VIII, 202 p.
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9781461568377