Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications (Bog, Hardback, Engelsk)

Drying Technologies for Foods: Fundamentals and Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Originally published in 3 volumes by New India Publishing Agency.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-11-2018
Første udgivelsesår 2018
Illustrationer 107 Tables, black and white; 17 Illustrations, color; 273 Illustrations, black and white
Fagredaktør Prabhat K. Nema, Barjinder Pal Kaur, Arun S. Mujumdar
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 771
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 771 pages, 107 Tables, black and white; 17 Illustrations, color; 273 Illustrations, black and white
Mål 184 x 259 x 44
ISBN-13 / EAN-13 9781138733084