Edible Wild Mushrooms of North America: A Field-to-kitchen Guide (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Edible Wild Mushrooms of North America: A Field-to-kitchen Guide

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: David W. Fischer, Alan E. Bessette

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This field guide presents more than 100 species of the most delicious mushrooms, along with detailed information on how to find, gather, store, and prepare them for the table.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag University of Texas Press
Forfattere David W. Fischer, Alan E. Bessette
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-07-1992
Første udgivelsesår 1992
Illustrationer 177 color photos, 11 line drawings
Originalsprog United States
Sideantal 264
Indbinding Paperback / softback
Forlag University of Texas Press
Sideoplysninger 264 pages, 177 color photos, 11 line drawings
Mål 251 x 178 x 16
ISBN-13 / EAN-13 9780292720800