Eksperimenter i Madkundskab - Resourcebog (Bog, Hæftet, Dansk) af Susanne Tønneskov Hansen & Camilla Damsgaard

Eksperimenter i Madkundskab - Resourcebog

(Bog, Hæftet, Dansk)



Forlag: Meloni

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og afprøve disse gennem eksperimenter. De enkelte forsøg kan kobles til en variation af undervisningsforløb, og i bogen finder du forslag til færdigheds- og vidensområder, de kan indgå i.I faghæftet for valgfaget Madkundskab har det at eksperimentere fået en særlig rolle. Specielt inden for kompetenceområdet "Madlavning", hvor der både er fokus på eksperimenterende madlavning og eksperimenter med madens gastro fysisk-kemiske egenskaber. En eksperimenterende og undersøgende tilgang til læring gør eleverne i stand til at bruge den tilegnede viden i andre sammenhænge. Eksempelvis kan et forsøg med piskefløde give eleverne en bedre forståelse for, hvordan man producerer smør eller gøre dem nysgerrige på, hvorfor fløden kan blive til skum. En sådan viden kan netop være brugbar, når der skal piskes fløde til lagkagen eller laves en iscreme.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Meloni
Forfatter Susanne Tønneskov Hansen & Camilla Damsgaard
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (12-01-2022)
Oplag 1. (12-01-2022)
Første udgivelsesår 2022
Fagredaktør Louise Mejer
Originalsprog Dansk
Sideantal 67
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 173mm, H: 245mm, D: 6mm, Vægt: 255g
ISBN-13 / EAN-13 9788771501490