Søgning på underkategorier- og emner:
Grundbogen til madkundskab er et engangsmateriale til elever i 5. klasse, der starter faget madkundskab på obligatorisk niveau. Den rummer et opslag til hver uge hele... Læs mere
Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der... Læs mere
Vi er, hvad vi spiser. Men det er kun en halv sandhed. Vi er, hvad vi spiser, fordøjer og optager både af godt og skidt. Vi lever kun af den mad, som fordøjes. Selv fornuftige kostvaner hjælper ikke meget, hvis der er kludder i fordøjelsen.
Madkundskab - Håndbog til valgfag og prøve er henvendt til læreren, der underviser i madkundskab som valgfag, og som skal føre eleverne til den afsluttende prøve i faget. Vi ønsker med... Læs mere
365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele... Læs mere
Formålet med denne bog er at vejlede og støtte læreren i at tilrettelægge prøven til valgfaget madkundskab, så der er sammenhæng mellem den måde undervisningen i... Læs mere
Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir... Læs mere
I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og... Læs mere
I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og... Læs mere
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med... Læs mere
Gastronomiens spor i den danske samfund. (O. G. Mouritsen, red.) Et festskrift og en debatbog udgivet i anledning af Det Danske Gastronomiske Akademis 60-års... Læs mere