Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir... Læs mere