Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-08-2023
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Praxis Forlag A/S |
| Forfatter | Ulla Bach Jensen |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 3. (01-08-2023) |
| Oplag | 1. (01-08-2023) |
| Første udgivelsesår | 2023 |
| Originalsprog | Dansk |
| Indbinding | Hæftet |
| Mål og vægt | B: 171mm, H: 242mm, D: 14mm, Vægt: 449g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788729007203 |