Det professionelle køkken (Hæftet, Dansk) af Ulla Bach Jensen

Det professionelle køkken

(Hæftet, Dansk)
Forfatter: Ulla Bach Jensen

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.

Bogen indeholder følgende kapitler:

  • Professionel forplejning
  • Tilberedningsmetoder
  • Planlægning af køkkenets arbejde
  •  Bæredygtig produktion
  • Arbejdsmiljø
  • Kalkulation
  • Kvalitetsarbejde

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Praxis Forlag A/S
Forfatter Ulla Bach Jensen
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 3. (01-08-2023)
Oplag 1. (01-08-2023)
Første udgivelsesår 2023
Originalsprog Dansk
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 171mm, H: 242mm, D: 14mm, Vægt: 449g
ISBN-13 / EAN-13 9788729007203