Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-07-2019
Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad
Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis.
Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen.
Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen.
Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.
| Forlag | Akademisk Forlag |
| Forfatter | Annelise Terndrup Pedersen |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-07-2019) |
| Oplag | 2. (10-01-2022) |
| Første udgivelsesår | 2019 |
| Originaltitel | Madgrundbogen |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 670 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 202mm, H: 276mm, D: 56mm, Vægt: 1912g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788750059936 |