Madgrundbogen (Bog, Indbundet, Dansk) af Annelise Terndrup Pedersen

Madgrundbogen

(Bog, Indbundet, Dansk)

Nedsat pris! Madgrundbogen


Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad

Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis.

Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen.

Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen.

Måske kunne nedenstående have interesse

Har du brug for en notesbog?

Se vores store udvalg af notesbøger i høj kvalitet. Vi har bl.a. notesbøger fra mærker som Moleskine og Paperblanks.

Se hele udvalget her

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Akademisk Forlag
Forfatter Annelise Terndrup Pedersen
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 1. (01-07-2019)
Oplag 2. (10-01-2022)
Første udgivelsesår 2019
Originaltitel Madgrundbogen
Originalsprog Dansk
Sideantal 670
Indbinding Indbundet
Mål og vægt B: 202mm, H: 276mm, D: 56mm, Vægt: 1912g
ISBN-13 / EAN-13 9788750059936