Emerging Food Authentication Methodologies Using GC/MS (Bog, Hardback, Engelsk)

Emerging Food Authentication Methodologies Using GC/MS

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2023 ed.
Udgivelsesdato 28-07-2023
Første udgivelsesår 2023
Illustrationer 23 Illustrations, color; 4 Illustrations, black and white
Fagredaktør Kristian Pastor
Originalsprog Switzerland
Sideantal 353
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 353 pages, 23 Illustrations, color; 4 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783031302879