Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing (Bog, Hardback, Engelsk)

Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Edited by two leading experts, this is a valuable reference for those working on food processing using immobilized cells or enzymes, and on delivery of food compounds via encapsulation. The emphasis is on strategy, since encapsulation technologies may change.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2010
Udgivelsesdato 16-11-2009
Første udgivelsesår 2009
Illustrationer XII, 400 p.
Fagredaktør N.J. Zuidam, Viktor Nedovic
Originalsprog United States
Sideantal 400
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 400 pages, XII, 400 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781441910073