Engineering Aspects of Food Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Engineering Aspects of Food Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 29-08-2013
Første udgivelsesår 2013
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 31 Tables, black and white; 61 Illustrations, black and white
Fagredaktør Jose A. (University of Minho Teixeira, Antonio A. (University of Minho Vicente
Originalsprog United States
Sideantal 485
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 485 pages, 31 Tables, black and white; 61 Illustrations, black and white
Mål 239 x 160 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781439895450