Engineering Aspects of Food Emulsification and Homogenization (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Engineering Aspects of Food Emulsification and Homogenization

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 31-12-2025

Levering: Kan forudbestilles (Forventes d. 31-12-2025)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 31-12-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 46 Tables, black and white; 130 Illustrations, black and white
Fagredaktør Marilyn Rayner, Petr Dejmek
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 331
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 331 pages, 46 Tables, black and white; 130 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781138894334