Engineering Aspects of Food Emulsification and Homogenization (Bog, Hardback, Engelsk)

Engineering Aspects of Food Emulsification and Homogenization

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 24-04-2015
Første udgivelsesår 2015
Serie Contemporary Food Engineering
Illustrationer 46 Tables, black and white; 130 Illustrations, black and white
Fagredaktør Marilyn Rayner, Petr Dejmek
Originalsprog United States
Sideantal 331
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 331 pages, 46 Tables, black and white; 130 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781466580435