Engineering Solutions for Sustainable Food and Dairy Production: Innovations and Tech... (Bog, Hardback, Engelsk)

Engineering Solutions for Sustainable Food and Dairy Production: Innovations and Techniques in Food Processing and Dairy Engineering

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2025 ed.
Udgivelsesdato 01-02-2025
Første udgivelsesår 2025
Serie Food Engineering Series
Illustrationer 39 Illustrations, color; 11 Illustrations, black and white
Fagredaktør Sankar Chandra Deka, C. Nickhil, A. K. Haghi
Originalsprog Switzerland
Sideantal 537
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 537 pages, 39 Illustrations, color; 11 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783031758331