Entwicklung innovativer Lebensmittel: Ein Praxisleitfaden fur Startups und Lebensmitt... (Bog, Paperback / softback, Tysk)

Entwicklung innovativer Lebensmittel: Ein Praxisleitfaden fur Startups und Lebensmittelhersteller

(Bog, Paperback / softback, Tysk)
Forfattere: Tuba Esatbeyoglu, Alessandra Legler

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dieses Fachbuch zur Produktentwicklung von Lebensmitteln richtet sich an Personen, die neu in der Lebensmittelbranche sind wie etwa Gründerinnen und Gründer von Startups.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Fachmedien Wiesbaden
Forfattere Tuba Esatbeyoglu, Alessandra Legler
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Tysk
Udgivelsesdato 27-08-2025
Første udgivelsesår 2025
Illustrationer 50 Illustrations, color; 8 Illustrations, black and white
Originalsprog Germany
Sideantal 259
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Fachmedien Wiesbaden
Sideoplysninger 259 pages, 50 Illustrations, color; 8 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783662715574