Enzymes in Food Technology (Bog, Hardback, Engelsk)

Enzymes in Food Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

The second edition of this successful book highlights the widespread use of enzymes in food processing improvement and innovation, explaining how they bring advantages.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 06-11-2009
Første udgivelsesår 2009
Fagredaktør Robert J. (Group Technical Coordinator Whitehurst, Maarten (Novozymes Van Oort
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 384
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 384 pages
Mål 252 x 180 x 25
ISBN-13 / EAN-13 9781405183666