Ernærings- og fødevareleksikon (Bog, Indbundet, Dansk) af Niels Lyhne

Ernærings- og fødevareleksikon

(Bog, Indbundet, Dansk)
Forfattere: Niels Lyhne, Elin Kirkegaard

Nedsat pris! Ernærings- og fødevareleksikon


Forlag: Gads Forlag

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gads Forlag
Forfattere Niels Lyhne, Elin Kirkegaard
Type Bog
Format Indbundet
Sprog Dansk
Udgave 4. (11-04-2006)
Oplag 4. (19-02-2015)
Første udgivelsesår 2006
Originalsprog Dansk
Sideantal 256
Indbinding Indbundet
ISBN-13 / EAN-13 9788712036395