Ernærings- og fødevareleksikon (Bog, Indbundet, Dansk) af Niels Lyhne

Ernærings- og fødevareleksikon (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Niels Lyhne, Elin Kirkegaard


Nedsat pris! Ernærings- og fødevareleksikon

Forlag: Gads Forlag

  • Type: Bog
  • Format: Indbundet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788712036395
  • Udgave: 4. (11-04-2006)
  • Oplag: 4. (19-02-2015)
  • Første udgivelsesår: 2006
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 256
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 140mm, H: 216mm, D: 20mm, Vægt: 506g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.

Læsernes anmeldelser (0)