Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Forventes på lager: 11-04-2006
Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.
| Forlag | Gads Forlag |
| Forfattere | Niels Lyhne, Elin Kirkegaard |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 4. (11-04-2006) |
| Oplag | 4. (19-02-2015) |
| Første udgivelsesår | 2006 |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 256 |
| Indbinding | Indbundet |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788712036395 |