Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications (Bog, Hardback, Engelsk) af A Khaneghah

Essential Oils in Food Processing: Chemistry, Safety and Applications

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: A Khaneghah

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter A Khaneghah
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 15-12-2017
Første udgivelsesår 2017
Serie Institute of Food Technologists Series
Fagredaktør Seyed Mohammed Bagher Hashemi, Amin Mousavi Khaneghah, Anderson (University of Campinas de Souza Sant'Ana
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 392
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 392 pages
Mål 180 x 252 x 24
ISBN-13 / EAN-13 9781119149347