Færøsk mad: HNJ's Ultimative Guide til Færøerne (Bog, Hæftet, Dansk) af Jóan Pauli Joensen

Færøsk mad: HNJ's Ultimative Guide til Færøerne

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfatter: Jóan Pauli Joensen

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne lille bog giver en oversigt over færøsk traditionel mad i et kulturhistorisk perspektiv og belyser desuden den rivende udvikling inden for nyere færøsk gastronomi og fremvæksten af adskillige gode spisesteder, af hvilke det ene KOKS har fået to Michelin-stjerner.

Bogen er skrevet af Dr. Jóan Pauli Joensen, professor emeritus ved Fróðskaparsetur Føroya - Færøernes Universitet, hvor han også har været rektor. Han har skrevet adskillige arbejder om færøsk kulturhistorie. Herunder et tobindsværk om færøsk mad og er desuden en anerkendt food kommunikator.

Måske kunne nedenstående have interesse

Tilbehør til rejsen

Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.

Gå til rejsetilbehør

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag H.N. Jacobsens Boghandel
Forfatter Jóan Pauli Joensen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 1. (01-07-2020)
Oplag 1. (01-07-2020)
Første udgivelsesår 2020
Serie HNJ's Ultimative Guide til Færøerne
Fotograf Forside: Beinta á Torkilsheyggi
Originalsprog Dansk
Sideantal 62
Indbinding Hæftet
ISBN-13 / EAN-13 9789991888705