Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 01-07-2020
Denne lille bog giver en oversigt over færøsk traditionel mad i et kulturhistorisk perspektiv og belyser desuden den rivende udvikling inden for nyere færøsk gastronomi og fremvæksten af adskillige gode spisesteder, af hvilke det ene KOKS har fået to Michelin-stjerner.
Bogen er skrevet af Dr. Jóan Pauli Joensen, professor emeritus ved Fróðskaparsetur Føroya - Færøernes Universitet, hvor han også har været rektor. Han har skrevet adskillige arbejder om færøsk kulturhistorie. Herunder et tobindsværk om færøsk mad og er desuden en anerkendt food kommunikator.
Se vores udvalg af rejsetilbehør. Vi har bl.a. kuffertmærke, kuffertvægt og strømadapter.
| Forlag | H.N. Jacobsens Boghandel |
| Forfatter | Jóan Pauli Joensen |
| Type | Bog |
| Format | Hæftet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (01-07-2020) |
| Oplag | 1. (01-07-2020) |
| Første udgivelsesår | 2020 |
| Serie | HNJ's Ultimative Guide til Færøerne |
| Fotograf | Forside: Beinta á Torkilsheyggi |
| Originalsprog | Dansk |
| Sideantal | 62 |
| Indbinding | Hæftet |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9789991888705 |