Fatty Acids: Supplement to The Composition of Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af R McClance

Fatty Acids: Supplement to The Composition of Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: R McClance

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fatty Acids provides an important addition to the official UK food tables and essential data for professionals in food science and nutrition.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Royal Society of Chemistry
Forfatter R McClance
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-12-1998
Første udgivelsesår 1998
Illustrationer No
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 216
Indbinding Paperback / softback
Forlag Royal Society of Chemistry
Sideoplysninger 216 pages
Mål 187 x 246 x 15
ISBN-13 / EAN-13 9780854048199