Fermentation: Effects on Food Properties (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Fermentation: Effects on Food Properties

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 16-11-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Chemical & Functional Properties of Food Components
Illustrationer 22 Tables, black and white; 33 Illustrations, black and white
Fagredaktør Bhavbhuti M. Mehta, Afaf Kamal-Eldin, Robert Z. Iwanski
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 400
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 400 pages, 22 Tables, black and white; 33 Illustrations, black and white
Mål 156 x 234 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9781138199460