Fermented Foods for Wellness: Understanding Processes and Biosensors (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Fermented Foods for Wellness: Understanding Processes and Biosensors

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 01-11-2026

Levering: Skaffevare (forvent 14 - 30 hverdage) (Forventes d. 01-11-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Elsevier Science Publishing Co Inc
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-11-2026
Første udgivelsesår 2026
Fagredaktør Muhammad Shahzad (School of Traditional Chinese Medicine Aslam, Fatma Cebeci, A. K. (University of Guilan Haghi
Originalsprog United States
Sideantal 380
Indbinding Paperback / softback
Forlag Elsevier Science Publishing Co Inc
Sideoplysninger 380 pages
Mål 235 x 191
ISBN-13 / EAN-13 9780443316500