Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology (Bog, Hardback, Engelsk)

Fermented Foods, Part I: Biochemistry and Biotechnology

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 22-12-2015
Første udgivelsesår 2015
Serie Food Biology Series
Illustrationer 8 Illustrations, color; 26 Illustrations, black and white
Fagredaktør Didier Montet, Ramesh C. Ray
Originalsprog United States
Sideantal 413
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 413 pages, 8 Illustrations, color; 26 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781498740791