Fermented Foods, Part II: Technological Interventions (Bog, Hardback, Engelsk)

Fermented Foods, Part II: Technological Interventions

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 21-03-2017
Første udgivelsesår 2017
Serie Food Biology Series
Illustrationer 16 Illustrations, color; 38 Illustrations, black and white
Fagredaktør Ramesh C. (Central Tuber Crops Research Institute Ray, Didier (International Center for Agricultural Research for Development (Cirad) Montet
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 525
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 525 pages, 16 Illustrations, color; 38 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781138637849